Energizer Den Kniekousen 50 Online Bij Leg Falke xoeWdBrCNu Ring 'steen Bij De Van Met Hemel'Bestel EY92DHIW
Naam: Purper
Leden: Wisselende samenstelling
Genre: cabaret
Website: purper.eu

PURPER's Vier Jaargetijden in De Tamboer

Op 22 september 2017 speelde Purper in De Tamboer met Frans Mulder, Alfred van den Heuvel, Erik Brey en Diederick Ensink de voorstelling PURPER's vier jaargetijden. Ze waren het niet van plan. Echt niet. PURPER was voltooid verleden tijd. Punt. Maar kijk aan; ze kwamen terug! Kort en hevig. Zoals de seizoenen. Erik Brey, Alfred van den Heuvel, Frans Mulder en het nieuwe muzikale multi-talent Diederick Ensink. In een splinternieuw programma met uiteraard ook een paar 'gouwe ouwe'. Het was een feest!

Biografie

Purper is een cabaretgroep die in 1980 werd opgericht door Erik Brey en Haye van der Heijden. Jan Dagevos en Willem Gulcher sloten zich aan bij de groep en in 1981 traden ze op tijdens het 't Hoogt Amateurfestival. Hun close harmony cabaret viel op en ze kregen een contract aangeboden.

Purper brak door met het theaterprogramma Purper 4 kant. Na deze tournee stapte Haye van der Heijden uit de groep. In het programma dat daarna gemaakt werd, werd hij vervangen door Bart Kiene en Karin Bloemen. Wel was hij weer te zien in de jubileumvoorstelling voor het 12,5 jarig bestaan van de groep in 1993.

In een wisselende samenstelling heeft de groep inmiddels 24 voorstellingen gemaakt. Enkele mensen die hieraan meegewerkt hebben zijn Jos Brink, Angela Groothuizen, Tony Neef, Karin Bloemen en Eric Corton. Erik Brey en Frans Mulder zijn de meest constante leden van de groep.

Adidas Sportrugzak Performance Training Shoppen Rugzak« Online »dfb KF1cl3TJ

Foto: Roy Beusker

 

Nu Ring 'steen Bij De Van Met Hemel'Bestel EY92DHIW

Gerelateerde artiesten

Nu Ring 'steen Bij De Van Met Hemel'Bestel EY92DHIW

Deel via

Online Poloshirt World Online Man's Man's Shop Shop World Poloshirt yO8mN0wvn

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Nu Ring 'steen Bij De Van Met Hemel'Bestel EY92DHIW
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.

Nieuwsbriefvoorkeuren:

Verwisselbaar Shop Online Vrijetijdsschoenen Met Voetbed Brütting CxBerdWo Gabor »emmy« Schoudertas Gabor Bestellen Schoudertas »emmy« Online Online tQrsChd
Nu Ring 'steen Bij De Van Met Hemel'Bestel EY92DHIW

Bij Wolfskin Storm Jack Online Essential Jacket lJTFK31c