Switzerland Poon Poon Handtassen Online Switzerland Handtassen Verkrijgbaar FKl1c3TJShopper Bestellen Online Piké Rugzak Nu EQxodBCreW
Naam: Purper
Leden: Wisselende samenstelling
Genre: cabaret
Website: purper.eu

PURPER's Vier Jaargetijden in De Tamboer

Op 22 september 2017 speelde Purper in De Tamboer met Frans Mulder, Alfred van den Heuvel, Erik Brey en Diederick Ensink de voorstelling PURPER's vier jaargetijden. Ze waren het niet van plan. Echt niet. PURPER was voltooid verleden tijd. Punt. Maar kijk aan; ze kwamen terug! Kort en hevig. Zoals de seizoenen. Erik Brey, Alfred van den Heuvel, Frans Mulder en het nieuwe muzikale multi-talent Diederick Ensink. In een splinternieuw programma met uiteraard ook een paar 'gouwe ouwe'. Het was een feest!

Biografie

Purper is een cabaretgroep die in 1980 werd opgericht door Erik Brey en Haye van der Heijden. Jan Dagevos en Willem Gulcher sloten zich aan bij de groep en in 1981 traden ze op tijdens het 't Hoogt Amateurfestival. Hun close harmony cabaret viel op en ze kregen een contract aangeboden.

Purper brak door met het theaterprogramma Purper 4 kant. Na deze tournee stapte Haye van der Heijden uit de groep. In het programma dat daarna gemaakt werd, werd hij vervangen door Bart Kiene en Karin Bloemen. Wel was hij weer te zien in de jubileumvoorstelling voor het 12,5 jarig bestaan van de groep in 1993.

In een wisselende samenstelling heeft de groep inmiddels 24 voorstellingen gemaakt. Enkele mensen die hieraan meegewerkt hebben zijn Jos Brink, Angela Groothuizen, Tony Neef, Karin Bloemen en Eric Corton. Erik Brey en Frans Mulder zijn de meest constante leden van de groep.

Top Style Met Spaghettibandjes Online Gekocht Sheego Snel 3c5LqR4jA

Foto: Roy Beusker

 

Shopper Bestellen Online Piké Rugzak Nu EQxodBCreW

Gerelateerde artiesten

Shopper Bestellen Online Piké Rugzak Nu EQxodBCreW

Deel via

Bestellen Nu Online Thermobroek Nu Thermobroek uPZkXiOT

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Shopper Bestellen Online Piké Rugzak Nu EQxodBCreW
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.

Nieuwsbriefvoorkeuren:

Verkrijgbaar shirt »z « n Performance Adidas Online e T dsrtQh Outdoor Dc Shoes schuhe »woodland« Kopen Online nvm0OwN8
Shopper Bestellen Online Piké Rugzak Nu EQxodBCreW

Tailor Teenslippers Verkrijgbaar Tom Online Tom Tailor n0k8OPwX